Home

SIL, vraag en aanbod

Ik ben op zoek naar een vriendin

Ik ben een getrouwde vrouw van 42 uit Terheijden, Ik werk in de ochtenduren en ben, voor in de middag, op zoek naar leeftijdsgenoten die in de buurt wonen, waar ik samen leuke dingen mee kan doen. Ik vind het leuk om te wandelen met mijn honden, doe graag spelletjes en hou van tuinieren. Vind jij het ook leuk om samen een bakkie te doen en ervaringen te delen neem dan contact op. Ik heb er in ieder geval veel zin in.
Status: 
Open
     

Samen wandelen met de wandelwagen met de kindjes

Hallo, ik ben een jonge vrouw van begin 20. Ik woon sinds kort in Made en kom oorspronkelijk uit Belgie. Ik zoek een gezellige vriendin om de dingen van de dag mee te bespreken. Ik hou van koken, winkelen en dansen op popmuziek. Vind je dit ook leuk en heb je zin om kennis met me te maken, reageren dan op deze oproep. Ik zou het heel leuk vinden.
Status: 
Open
     

Samen (Nederlands) praten en wandelen.

Ik ben Irina, een Bulgaarse vrouw, en woon met mijn gezin in Terheijden. Ik leer Nederlands en wil dit graag oefenen. (Elke week heb ik taalles) Wie wil elke week met mij koffie/ thee drinken, praten en wandelen? Leeftijd is niet belangrijk.
Status: 
Open
     

samen naar kamermuziekconcert in Breda

JEUGD T/M 18 JAAR GRATIS NAAR KAMERMUZIEK. OUDERS LEES DIT. Bij de Nieuwe Veste Breda geeft men jeugd t/m 18 jaar de gelegenheid om GRATIS kamermuziek concerten bij te wonen. Jonge (aankomende) beroepsmusici brengen op het podium hun passie over. Deze concerten worden t/m april 2018, één keer per maand op vrijdagavond gegeven. Wie heeft zin om met me mee te gaan.
Status: 
Open
     

Ik ben op zoek naar (een niet-rokend) maatje

Ik ben een vrouw van 68 jaar en ik ben al enige tijd weduwe. Nu ben ik op zoek naar een gezellig (niet rokend) maatje om samen leuke dingen te doen zoals: theater bezoek, winkelen, dansen en een terrasje pakken op zijn tijd. Ik ben op zoek naar vriendschap. Spreekt dit je aan, neem dan contact op met SIL
Status: 
Open
     

Samen met de hond wandelen

Ik ben een vrouw van 51. Ik heb een labrador van 7 jaar. Ik woon in Terheijden Ik zoek een vrouw om 1x in de week met de hond te gaan wandelen OOK zoek ik mensen om elk weekend met de hond te gaan wandelen. Ongeveer 5 kilo meter per keer. Zijn er misschien ook al bestaande groepjes waar ik mij bij aan kan sluiten?
Status: 
Open
     

Samen gezellige dingen doen.

Ik ben een alleenstaande vrouw van 70 jaar en ik woon in Wagenberg. Ik zou het leuk vinden om met iemand ergens naar toe te gaan, koffie te drinken, uit eten te gaan of gezellig te winkelen. Een andere stad bezoeken is ook leuk. In ieder geval samen op stap. We kunnen met de auto gaan als we in de buurt blijven of met openbaar vervoer voor verder weg. Neem de stap om je aan te melden. Ik wil graag kennis met je maken. Tonnie.
Status: 
Open
     

Samen wandelen, kunstkijken, spellen doen.

Ik ben een man van 57 jaar uit Made en ik wil graag meer mensen leren kennen om samen leuke activiteiten te ondernemen. Ik werk nog dus ik heb tijd in de avonduren en/of de weekends. Ik houd van gezellig allerlei spelletjes spelen van Mens Erger Je Niet tot Monopolie. Ben je maximaal 60 jaar oud, meld je dan aan en dan maken we een groepje. Ik houd ook van kunst en van dieren. Dus wandelen in de natuur is ook gezellig.
Status: 
Open
     

Fiets en/of wandelmaatje

Een vitale vrouw, 74 jaar, fietst en/of wandelt dagelijks. Gaat er ook alleen op uit, maar vindt het leuker om dat samen met een gezellige vriendin te doen. Voelt u zich aangesproken? Neem contact op met SIL! Oh ja, woonachtig in Made.
Status: 
Open
     

Ik zoek gezelligheid.

Ik, een 57 jarige ondernemende jonge vrouw zoekt een vriend of een vriendin om samen gezellige en leuke dingen te doen. Leeftijd is voor mij geen probleem, ik hou gezelligheid in het vaandel. ik hou van creatief werken, wandelen, fietsen, kunst, dansen en nieuwe dingen ontdekken en proberen. Ik vind heel veel dingen leuk en wil graag mijn sociale kring uitbreiden. Heeft u bijvoorbeeld een creatieve hobby die anders is dan anders ? dan ben ik de persoon die daar alles over wilt weten en leren zelf te doen. Wat ik absoluut niet leuk vind is sport en spelletjes.
Status: 
Open
     

Pagina's