Home

SIL, vraag en aanbod

Leuke dingen doen

Samen leuke dingen doen (wandelen, fietsen, terrasje pakken, bioscoop, eten, etc), daarvoor zoek ik een gezellige dame(s) die dat ook wil. Ik ben een vrouw van 47 jaar en woon in Made,
Status: 
Open
     

Wandelmaatje

Hallo, Ik ben een vrouw van 77 jaar en ik woon sinds kort in Made. Ik hou van wandelen in de buurt en ik zou het daarom leuk vinden, om samen met een wandel maatje Made beter te leren kennen. Na het wandelen kunnen we eventueel ergens wat drinken. Ik kijk er naar uit om nieuwe mensen te leren kennen!
Status: 
Open
     

Maatje

Hallo, mijn naam is Ingeborg, 54 jaar en ik kom uit Waalwijk. Ik ben op zoek naar een maatje om leuke dingen te ondernemen. Ik hou van wandelen, wat drinken op het terras, naar de stad, een dagje weg of een korte vakantie. Ik zou het leuk vinden om mensen te leren kennen die ook graag op stap gaan, er zijn zoveel leuke uitjes om te doen! Ik rijd auto en het is voor mij dan ook geen probleem om naar deze gemeente te rijden. Ik kom vaak in grotere steden en vind het leuk om mensen uit een ander gebied te leren kennen.
Status: 
Open
     

Samen wandelen met de wandelwagen met de kindjes

Hallo, ik ben een jonge vrouw van begin 20. Ik woon sinds kort in Made en kom oorspronkelijk uit Belgie. Ik zoek een gezellige vriendin om de dingen van de dag mee te bespreken. Ik hou van koken, winkelen en dansen op popmuziek. Vind je dit ook leuk en heb je zin om kennis met me te maken, reageren dan op deze oproep. Ik zou het heel leuk vinden.
Status: 
Open
     

Samen (Nederlands) praten en wandelen.

Ik ben Irina, een Bulgaarse vrouw, en woon met mijn gezin in Terheijden. Ik leer Nederlands en wil dit graag oefenen. (Elke week heb ik taalles) Wie wil elke week met mij koffie/ thee drinken, praten en wandelen? Leeftijd is niet belangrijk.
Status: 
Open
     

Ik ben op zoek naar (een niet-rokend) maatje

Ik ben een vrouw van 68 jaar en ik ben al enige tijd weduwe. Nu ben ik op zoek naar een gezellig (niet rokend) maatje om samen leuke dingen te doen zoals: theater bezoek, winkelen, dansen en een terrasje pakken op zijn tijd. Ik ben op zoek naar vriendschap. Spreekt dit je aan, neem dan contact op met SIL
Status: 
Open
     

Samen gezellige dingen doen.

Ik ben een alleenstaande vrouw van 70 jaar en ik woon in Wagenberg. Ik zou het leuk vinden om met iemand ergens naar toe te gaan, koffie te drinken, uit eten te gaan of gezellig te winkelen. Een andere stad bezoeken is ook leuk. In ieder geval samen op stap. We kunnen met de auto gaan als we in de buurt blijven of met openbaar vervoer voor verder weg. Neem de stap om je aan te melden. Ik wil graag kennis met je maken. Tonnie.
Status: 
Open
     

Ik zoek gezelligheid.

Ik, een 57 jarige ondernemende jonge vrouw zoekt een vriend of een vriendin om samen gezellige en leuke dingen te doen. Leeftijd is voor mij geen probleem, ik hou gezelligheid in het vaandel. ik hou van creatief werken, wandelen, fietsen, kunst, dansen en nieuwe dingen ontdekken en proberen. Ik vind heel veel dingen leuk en wil graag mijn sociale kring uitbreiden. Heeft u bijvoorbeeld een creatieve hobby die anders is dan anders ? dan ben ik de persoon die daar alles over wilt weten en leren zelf te doen. Wat ik absoluut niet leuk vind is sport en spelletjes.
Status: 
Open
     

Toekomstige reisgenote/ reisgenoot gezocht

Actieve, sportieve vrouw (80) uit Terheijden zoekt vriend(in) en/of toekomstige reisgenoot. Ik heb veel interesses o.a. wandelen, golven, zwemmen, reizen, lezen en een goed gesprek voeren. Wil graag in contact komen met iemand, die dezelfde interesses heeft om deze zomer samen iets te ondernemen. Mocht er een wederzijdse klik zijn, dan zou ik het leuk vinden om van de winter samen een week of drie naar Spanje te gaan, wel ieder op eigen kosten
Status: 
Open
     

Een eigen moestuin beginnen?

Altijd al groenten uit eigen tuin willen eten, dan is deze oproep wellicht iets voor u. Ik zoek een paar gezellige mensen, die het leuk vinden een moestuin op te zetten en daarvoor wil ik een stukje grond om mijn boerderij beschikbaar stellen. U mag zelf bepalen, wat u wilt verbouwen, als ik af en toe in de opbrengst mag delen kunt u gebruik maken van een stukje grond. Ik ben een jonge vrouw met 2 kleine kinderen en woon in het buitengebied van Made. Heeft u interesse reageer dan snel, het seizoen gaat nu beginnen.
Status: 
Open
     

Pagina's